header image

Maken en optimaliseren van websites en webapplicaties

De mogelijkheden om zelf websites op te zetten en te onderhouden worden steeds groter, het internet staat vol met handleidingen en filmpjes over hoe je zelf een website kan opzetten. Zonder de nodige technische kennis is het niet eenvoudig om een opvallende website te maken die er tegelijk professioneel uitziet, performant blijft, veilig is, goede SEO rankings haalt, bruikbaar is op alle schermgroottes, en zo veel meer. Daarom is het voor een buitenstaander vaak niet gemakkelijk om een goede keuze te maken uit het grote aanbod van systemen, modules en templates.

Wij begeleiden U en kiezen samen met u de best passende oplossing voor uw behoeften. Een goede basisopzet van de website is belangrijk om de site later makkelijk te kunnen uitbreiden of onderhouden, zonder torenhoge kosten. Daarnaast dient er voldoende aandacht te worden besteed aan de performantie, zoekmachine (SEO) optimalisatie,mobiel gebruik en dergelijke meer...

Afhankelijk van uw exacte noden en voorkeuren wordt er gekozen voor het best passende systeem. Voor het opzetten van gewone websites gebruiken wij het recente CMS systeem Grav, voor complexe website geven wij de voorkeur aan een website op maat op basis van Laravel.

Webshops

Het opzetten van een webshop vergt een behoorlijke investering, zowel qua budget als naar tijd. Wij begeleiden u in dit traject en nemen het overgrote deel van uw zorgen op ons. Afhankelijk van de grootte van de webshop kan er worden geopteerd voor een uitbreiding van Drupal of Wordpress, of kan er gebruik gemaakt worden van Prestashop.

Websites beheren

Eenmaal een website klaar is, kan daar best een regelmatige opvolging en controles op gebeuren. Dit zowel om het huidige gebruik van de website te waarborgen alsook het aanpassen aan nieuwe trends of technische ontwikkelingen.
Voor CMS systemen is het absoluut aan te bevelen om geregeld alle updates uit te voeren zodat de site steeds veilig blijft.
Vraag ons naar onze onderhoudscontracten.

Consulting ivm SEO, digitale strategie en wetgeving

Het hebben van een goede website alleen is geen garantie op succes, er moeten ook bezoekers aangetrokken worden. Dit kan op een aantal manieren worden verwezenlijkt.
Ten eerste is er SEO (search engine optimisation, zoekmachine optimalisatie) : hierbij gaat men zowel werken op de technische aspecten als op de inhoud van de website met als doel zo hoog mogelijk in de resultaten van een zoekopdracht te komen. Dit is echter wel een werk van lange adem. Afhankelijk van de concurrentie kan het wel even duren alvorens je bovenaan de zoekresultaten terecht komt. En daarnaast vereist dit blijvende aandacht aangezien de concurrentie ook niet stil zit.
Digitale marketing (SEA, sociale media) is een krachtig middel om klanten naar uw website te lokken en kunnen de SEO resultaten van uw website positief beïnvloeden. Dit kan zowel door het optimaal plaatsen van advertenties in Google, Facebook, Twitter alsook het correcte gebruik van alle sociale media kanalen om u producten te promoten.
Door de GDPR wetgeving is er meer nadruk komen te liggen op het wettelijk kader waaraan een website moet voldoen. We kunnen u adviseren en uw website aanpassen om aan de huidige wetgeving te voldoen.

Freelance opdrachten : alle PHP programmatie : Laravel, Symfony, ...

Wij nemen freelance opdrachten aan voor uw PHP/Javascript ontwikkelingen. Wij hebben een uitgebreide ervaring in het maken van uitbreidingen voor Joomla, Drupal en Wordpress enerzijds en in het gebruik van bekende PHP frameworks Laravel en Symfony.